Plasticna-kada-za-cinkovanje-sa-otvorenim-poklopcem

Plastične kade – pravougaoni rezervoari

Pored cilindričnih rezervoara (tankova) koje se rade tehnologijom spiralnog namotavanja, moguća je proizvodnja i rezervoara pravougaonog oblika pravougaone plastične kade koje se izrađuju zavarivanjem ravnih PE(polietilen) i PP(polipropilen)ploča.
Materijal od koga se vrši izrada plastičnih kada je otporan na skoro sve vrste hemikalija koje se koriste u industriji tako da plastične kade urađene na ovaj način imaju zaista širok spektar primene… Vek trajanja plastične kade urađene od PE i PP su UV stabilizovane tako da im vek trajanja preko 50 godina i predstavljaju sigurnu i isplativu investicuju.
Kade od plastike se izrađuju u crnoj i beloj boji u zavisnosti od zahteva kupca. Kade se izrađuju različitih veličina na osnovu zahteva kupca. U zavisnosti od veličine kade kao i njene namene,odnosno vrste medijuma koji se skladišti, potrebno je ojačati plastične kade sa metalnim profilima kako bi se doprinelo dodatnoj sigurnosti. Plastične kade su samonoseće konstrukcije, mogu po potrebi biti pokretne ili nepokretne a pored kada u mogućnosti smo Vam ponuditi i dodatnu opremu u vidu pumpi koje su neophodne za sam proces,zatim razne vrste ventila, cevovoda… Plastične kade se mogu koristiti za različite procese a neki od njih su galvanizacija ,fosfatizacija, cinkovanje, hromiranje, niklovanje, skladištenje agresivnih fluida i kiselina,zatim za različite vrste fermentacija (kiseljenje kupusa)…
Kade se izrađuju u svim dimenzijama, po tehničkoj dokumentaciji i po specifičnim zahtevima korisnika.