plastične kade

Plastične kade – pravougaoni rezervoari

Plastične kade

Pored cilindričnih rezervoara (tankova) koje se rade tehnologijom spiralnog namotavanja, moguća je proizvodnja i rezervoara pravougaonog oblika pravougaone kade koje se izrađuju zavarivanjem ravnih PE(polietilen) i PP(polipropilen)ploča.
Materijal od koga se vrši izrada kada je otporan na skoro sve vrste hemikalija koje se koriste u industriji tako da plastične kade urađene na ovaj način imaju zaista širok spektar primene… Kade od plastike su urađene od PE i PP pločaa koje su UV stabilizovane tako da im vek trajanja preko 50 godina i predstavljaju sigurnu i isplativu investicuju,osim toga moće ih je u raditi po željenim dimenzijama tako da ne zauzimaju mnogo prostora a osim osnovne namene nakon pranja mogu se koristiti u neku drugu svrhu.

Kade od plastike se izrađuju u crnoj i beloj boji u zavisnosti od zahteva kupca. Kade se izrađuju različitih veličina na osnovu zahteva kupca. U zavisnosti od veličine kade kao i njene namene,odnosno vrste medijuma koji se skladišti, potrebno je ojačati plastične kade sa metalnim profilima kako bi se doprinelo dodatnoj sigurnosti. Plastične kade su samonoseće konstrukcije, mogu po potrebi biti pokretne ili nepokretne a pored kada u mogućnosti smo Vam ponuditi i dodatnu opremu u vidu pumpi koje su neophodne za sam proces,zatim razne vrste ventila, cevovoda…

Plastične kade – upotreba

mogu se koristiti za različite procese a neki od upotreba kada su plastične kade za galvanizaciju, plastične kade za fosfatizaciju, plastične kade za cinkovanje, kade za hromiranje, plastične kade za niklovanje, kade za skladištenje agresivnih fluida i kiselina,zatim za različite vrste fermentacija (plastične kade za kiseljenje kupusa)

Kade se izrađuju u svim dimenzijama, po tehničkoj dokumentaciji i po specifičnim zahtevima korisnika.

Osim kada od plastike,  firma Joma plast proizvodi i sledeće proizvode koje možete pogledati: