Rezervoari za vodu

Koristeći osobine polietilena visoke gustine (PEHD), tehnologijom spiralnog motanja, dobili smo proizvod plastični rezervoar za vodu koji je rešio mnoge probleme u skadištenju domaćinstava sa vodom , hemikalijama i njihovim materijalima,ali i probleme sa fekalnim ili tehničkim vodama. U našoj ponudi imamo plastične plasticne-kace-za-vodurezervoare za vodu u standardnim dimenzijama i oblicima, kapaciteta od 250 lit. do 50.00 0lit, a na osnovu konkretnih zahteva korisnika u pogledu željenih dimenzija, zapremine, namene plastičnih rezervoara za vodu i dr. vrši se proračun i dimenzionisanje.
Ono što je karakteristično za nase rezervoare za vodu je to što ne ispuštaju niti upijaju bilo kakve mirise, boju ili ukuse u sebe od strane fluida koji je smešten unutar njih, a istovremeno ništa od toga ne prenose na svoj sadržaj,a posle upotrebe lako se čiste pa im to omogućuje višestruku primenu.

Primena vertikalnih plastičnih rezervoara za vodu je velika a mogu se koristiti za:

• skladištenje hemikalija, i to širokog spektra
• rezervoari za vodu za piće
• rezervoari za naftu
• skladištenje otpadnih voda
• skladištenje životnih namirnica
• skladištenje farmaceutskih proizvoda
• postrojenja za preradu otpadnih voda


Vertikalni otvoreni plastični rezervoari kace za vodu sa i bez poklopca su idealni za različite primene u poljoprivredne svrhe, za skladištenje vode, komine, stočne hrane…Plastične kace su odlične kao kace za vodu.
Tip materijala plastičnog rezervoara zavisi od supstance koja se skladišti. Polietilen i polipropilen su otporni na većinu hemijskih supstanci, kiselina i baza.

Vertikalni plastični rezervoari od PEHD postojani su na temperaturama od -30°C do +60°C, a rezervoari od PP na temperaturama od -10°C do +100°C. Po zahtevu kupca moguća je ugradnja dodatne opreme: ventila, odbojnika, mlaznica, nosača za miksere i slično.