Plastični bazeni za kupanje predstavljaju pravu stvar ukoliko želite da izbegnete gužvu odlaska na javne bazene. Bazeni za kupanje u svom domu pružaju priliku za pravi odmor i relaksaciju sa svojom porodicom. Uz relativno male troškove izgradnja sopstvenog bazena za kupanje u dvorištu kod kuće ili vikendice i odmor može da počne. Firma Joma plast vrši izradu plastičnih bazena različitih oblika kao i dimenzija. Bazeni za vodu se rade od polietilena visoke gustine ili od PE ploča koji su zdravstveno ispravan za korišćenje. Zadovoljavaju sve neophodne kriterijume u pogledu statike, otpornosti, sigurnosti i isplativosti. Bazeni se mogu postaviti na ravnu površinu ili ukopati(betonirati) u zemlji.

Plastični bazeni imaju više namena, najzastupljenije su:

  1. Plastični bazeni za vodu odnosno bazeni za kupanje
  2. Plastične kade
  3. Plastični bazeni – kao tankvane u industriji za prihvatanje agresivnih materija

Izgled bazena

Bazeni se u pogledu dimenzija kao i oblika rade po želji kupaca, neki od najčešćih izgleda bazena su:

  1. Ovalni – kružni bazeni
  2. Pravougaoni bazeni
  3. Elipsasti bazeni
  4. U obliku zrna pasulja…

Bazeni za kupanje

Prednosti bazena urađenih od polietilena u odnosu na druge materijale su: UV stabilizovan – otporan na Sunčevu svetlost, vek trajanja nakon instalacije i montaže je preko 50 godina. Nema dodatnog održavanja, vodonepropustan, predstavlja ekološki čist materijal. Posedujemo sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti materijala, jedostavna montaža i manipulacija. Bazeni se u većini slučajeva rade u svetlo plavoj boji, a po zahtevu kupca moguće je uraditi bazen u drugoj boji. Dimenzije plastičnih bazena za vodu se rade isključivo po zahtevu i željama kupca.

Dodatna oprema

Bazeni za kupanje na sebi poseduju stadardne priključke za ulaz/izlaz vode i priključke za pumpu (filtraciju vode). Prilikom izrade bazena za vodu možemo vam ponuditi i izradu ležaljke, stepenica i dodatne opreme za kompletno uživanje.