Bazeni za kupanje - plastični bazeni za vodu, bazeni od plastike
Plastični bazeni za kupanje predstavljaju pravu stvar ukoliko želite da izbegnete svu bespotrebnu gužvu prilikom.....Plastični bazeni za vodu....
bazeni,bazeni za kupanje,bazeni za vodu,plastični bazeni za kupanje,plastični bazeni za vodu
136
post-template-default,single,single-post,postid-136,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Bazeni za kupanje – plastični bazeni

Plastični bazeni za kupanje

Bazeni za kupanje – plastični bazeni

Plastični bazeni za kupanje predstavljaju pravu stvar ukoliko želite da izbegnete gužvu odlaska na javne bazene. Bazeni za kupanje u svom domu pružaju priliku za pravi odmor i relaksaciju sa svojom porodicom. Uz relativno male troškove izgradnja sopstvenog bazena za kupanje u dvorištu kod kuće ili vikendice i odmor može da počne. Firma Joma plast vrši izradu plastičnih bazena različitih oblika kao i dimenzija. Bazeni za vodu se rade od polietilena visoke gustine ili od PE ploča koji su zdravstveno ispravan za korišćenje. Zadovoljavaju sve neophodne kriterijume u pogledu statike, otpornosti, sigurnosti i isplativosti. Bazeni se mogu postaviti na ravnu površinu ili ukopati(betonirati) u zemlji.

Izradom plastičnih bazena ima više namena, najzastupljenije su:

  1. Plastični bazeni za vodu odnosno bazeni za kupanje
  2. Plastične kade
  3. Plastični bazeni – kao tankvane u industriji za prihvatanje agresivnih materija

Izgled bazena

Bazeni se u pogledu dimenzija kao i oblika rade po želji kupaca, neki od najčešćih izgleda bazena su:

  1. Ovalni – kružni bazeni
  2. Pravougaoni bazeni
  3. Elipsasti bazeni
  4. U obliku zrna pasulja…

Bazeni za kupanje

Prednosti bazena urađenih od polietilena u odnosu na druge materijale su: UV stabilizovan – otporan na Sunčevu svetlost, vek trajanja nakon instalacije i montaže je preko 50 godina. Nema dodatnog održavanja, vodonepropustan, predstavlja ekološki čist materijal. Posedujemo sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti materijala, jedostavna montaža i manipulacija. Bazeni se u većini slučajeva rade u svetlo plavoj boji, a po zahtevu kupca moguće je uraditi bazen u drugoj boji. Dimenzije plastičnih bazena za vodu se rade isključivo po zahtevu i željama kupca.

Dodatna oprema

Bazeni za kupanje na sebi poseduju stadardne priključke za ulaz/izlaz vode i priključke za pumpu(filtraciju vode). Prilikom izrade bazena za vodu možemo vam ponuditi i izradu ležaljke, stepenica i dodatne opreme za kompletno uživanje.