Joma Plast - Plastični rezervoari i cisterne, kace, pontoni, septičke jame
6
page-template-default,page,page-id-6,,no_animation_on_touch,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-rezervoari,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Plastični rezervoari i cisterne, kace, pontoni za splav – Joma Plast

Porodična firma Joma plast je osnovana 2002 godine u Osečini. U godinama iza nas težnja nam je bila da svojim radom i kvalitetom proizvoda pružimo kupcima što kvalitetniju uslugu, istovremeno šireći ponudu i dijapazon proizvoda. Znanje koje smo stekli dugogodišnjim radom u oblasti prerade plastike nam omogućava da predvidimo potrebe naših kupaca i partnera i da na njih adekvatno odgovorimo. Uz veliki trud i zalaganje uspeli smo da proširimo naše poslovanje tako da osim u našoj zemlji firma Joma plast sa uspehom posluje i na području svih zemalja u okruženju. Trenutno predstavljamo firmu koja se uspešno pozicionirala kao jedan od lidera u proizvodnji i preradi plastike. Tehnika izrade naših proizvoda je ekstruziono namotavanje koristeći polietilenski ili polipropilenski materijal u zavisnosti od potrebe i vrste proizvoda.

Proizvodni program Joma Plast Osečina

 

Vrednosti kojima težimo su:

  1. Kvalitet naših proizvoda i usluge kao preduslov zadovoljavanja potrebe kupaca
  2. Unapređenje partnerske saradnje kroz poboljšanje kvalteta proizvoda i poštovanje dogovora
  3. Profesionalizam
  4. Briga o životnoj sredini i poštovanje propisa u skladu sa opštim interesima

Cilj nam je da budemo preduzeće koje stalno unapređuje kvalitet, kako u oblasti poslovanja tako i u oblasti zaštite životne sredine stvarajući proizvode koji su atestirani i ispitani u pogledu ispravnosti i mogućnosti upotrebe. Ono čemu težimo jeste da krajnjim kupcima obezbedimo kvalitetnu izradu proizvoda koji su u skladu sa cenom i dugim vekom trajanja uz garanciju za naše proizvode. Bitno je istaći je da posedujemo sve potrebne ateste o ispravnosti i sigurnosti korišćenja, i da primena ovih rezervoara nije štetna po životnu sredinu. Naša želje i težnja u budućnosti jeste da firma Joma plast kao lider u oblasti proizvodnje plastičnih proizvoda postane sinonim za kvalitet, poverenje i tradiciju.

proizvodi-joma-plast